Hvor mange domænenavne kan jeg registrere?

Det er faktisk helt op til dig, hvor mange domænenavne du ønsker at registrere, og vi kan forsikre dig om, at det kun er fantasien, der sætter grænser. Om du ønsker at have et eller 10 domænenavne er helt op til dig, og det handler faktisk kun om, at du har penge nok. Her er det så dejligt, at domænenavne ikke koster meget, og derfor vil du med sikkerhed have råd til dem, du skal bruge. Du kan gå på udkig efter dine domænenavne allerede i dag, og det kan være, du både ønsker et .as, et .com og et .dk. Du er altså så heldig, at du kan købe alle dem, du vil, og du kan lave alle de hjemmesider, du har brug for.

Hvor lang tid tager det at registrere et domænenavn?Hvor lang tid tager det at registrere et domænenavn?

Det tager ikke lang tid at registrere et domænenavne, og det handler egentlig blot om, at du finder den udbyder, du ønsker. Når du har gjort det, er det kun få klik væk, at du har det domænenavn, vil have. Det første, du skal gøre, er at finde den rette udbyder, og når du har fundet denne, kan du indtaste det domænenavn, du ønsker. Hvis domænenavnet er ledigt, kan du købe det med det samme, og du kan i samme omgang købe flere domæner, hvis det er det, du vil. Som tidligere nævnt kan du få alle de domæner, du vil, og det er jo noget, du kan nyde godt af. Du har sikkert brug for flere hjemmesider, og her er det blot op til dig, hvor mange du ønsker.

Hvor mange domænenavne bør jeg have?Hvor mange domænenavne bør jeg have?

Hvor mange domænenavne du bør have, handler jo om, hvad det er, du beskæftiger dig med. Hvis du har din egen virksomhed, og du samtidig også kan lide at blogge i din fritid, så skal du som minimum have to domæner. Det kan også være, du har brug for endnu flere, og det er kun dig, der ved det. Der findes mennesker, som har helt op til 4-5 hjemmesider, og det er vigtigt, at den samme hjemmeside ikke beskæftiger sig med forskellige områder. Derfor skal det adskilles, og det gør det netop ved at have flere domænenavne. Du kan faktisk købe et domænenavn til hver interesse, du har, og på denne måde vil du være i stand til at nå endnu flere mennesker med dit budskab.

Hvor meget koster det at købe fem domænenavne?Hvor meget koster det at købe fem domænenavne?

Det er ikke sikkert, du har brug for fem domænenavne, men vi har det med her som et eksempel. Hvis du skal have fem domænennavn, og de alle sammen ender på .dk, så kan du være så heldig, at du kan få det for under 100 kr., når der er tilbud. Det er jo rigtig billigt, og det er noget, der er værd at gå efter. Hvis du ønsker, at domænenavnet skal ende på .com eller .as, kan det blive endnu dyrere, mens det til andre tider faktisk også kan være billigt. Hvis du vælger et domænenavn med en endelse i den dyrere ende, kan det koster op mod 1.000 kr. eller mere at anskaffe sig 5 domæner, og så er det jo en bekostelig affære.